Tartalom marketing

Online marketing

A TARTALOM MARKETING

A tartalom marketing az online marketing részeként teret hódított magának azzal, hogy megnőtt a honlapok száma, kiéleződött a verseny a céges honlapok között, és a vállalkozások igyekeznek minél több emberhez eljutni a weboldalon keresztül. A saján honlap a legjobb marketing eszköz, amelyen bemutathatják a szolgáltatásaikat, a termékeiket és az elérhetőségeiket.

Mai rohanó világunkban rengeteg impulzus ér mindenkit, ezért az emberek egyre immunisabbak a reklámokkal szemben. A tartalom marketingben viszont érdekes tartalmat készítünk az emberek számára, akik pozitívan értékelik a hasznos információkat amiket olvastak tőlünk, ezáltal növekszik a bizalmuk a vállalkozásunk iránt.

céges honlap

Weboldal kisvállalkozás részére

A weboldal készítés alapvető a legtöbb kisvállalkozás részére is, hiszen a nagyvállalatok már mind rendelkeznek saját weboldallal, és a kisvállalkozók részére a honlap jelenti a legolcsóbb marketing eszközt, saját reklám felületet. A weboldal nem függ a Facebook-tól és a a nap 24 órájában elérhető.

Miben tud segíteni a tartalom marketing?

A weboldalt folyamatosan fejlesztve, új hasznos tartalmak, információk publikálásával növekszik az elért látogatók száma, és a honlap látogatottsága. A látogatottság növekedésével növekszik a vállalkozás hírneve és szakmai értéke, amely emeli a vállalkozás szakmai értékét a látogatók szemében.

q

Hasznos tartalom

Edukáció

Bizalomépítés

A Tartalom a király

tartalom a király

Miért király a tartalom? Mert az emberek tartalmat fogyasztanak az interneten és a közösségi média platformokon mint a Google, a Facebook, az Instagram, a Youtube, a Pinterest és a Twitter. A tájékozódás legnagyobb részt az interneten keresztül folyik, a híreket is online hírportálokon olvassa a legtöbb ember. Van is egy olyan mém, hogy amit nem osztunk meg a Facebookon az meg sem történt. 🙂

 

Éppen ezért tartalmat kell készíteni és megosztani a célközönséggel. A jól megírt szöveges tartalom jó weboldalon gyorsan megjelenik a Google keresőben és a látogatók rövid időn belül elolvashatják. A szép képekkel ellátott tartalom még vonzóbb az olvasó számára, sokkal jobb vizuális élményt ad, ezért használj fotókat.

 

Írj blogot amit akár ingyenes blog rendszerekben is el tudsz kezdeni. A lényeg, hogy tudatosan építsd a tartalmadat ami érdekli az olvasókat,  amit jó esetben ajánlani is fognak, és építsd a márkádat, építsd a honlapodat. Az ONLINE MARKETING eszközei nagy segítséget nyújtanak egy vállalkozás vagy cég fejlesztésében, és ezeket az eszközöket megfelelően és rendszeresen használva elérhetőek lesznek a marketing célok és hozzájárulnak a vállalat növekedéséhez.

Segítsünk az online marketingben?

Kérj árajánlatot e-mailben vagy telefonon online marketing kivitelezésre!